BELÉPÉS
Fiók létrehozása: Regisztráció

Katalógus

Böngészőválasztás

Ez, és számos más weblap megfelelően jelenik meg az alábbi böngészők használata esetén:
Download Firefox
Download Safari
Download Chrome
Download Flock
Download Opera
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail

dsc_2052_1.jpgConcordia - egyenlő - összetartozás. Miként a fuvarozás - üzemanyag - kenőanyag - szerviz is összetartozó tevékenységek, egyik sem működik a másik nélkül. A Concordia-Trans Kft 1995. óta a fenti fogalmakat egyesíti, és magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást nyújt. A teljes egészében magyar magánszemélyek által alapított és jelenleg is tulajdonolt cég ars poetica-ja:
Pontosság, megbízhatóság-gyorsan és rugalmasan


Gyorsszervizünk szlogenje: A szerelő gondoskodás


A vállalat fő profilja megalakulásakor az üzemanyag és ásványi olaj közúti szállítmányozása volt, mely az 1997-es profiltisztítás után a kenőanyag és üzemanyag forgalmazásával, szállítmányozással egészült ki. Az elmúlt 14 évben a tevékenységi és szolgáltatási kör folyamatosan bővült, fejlődött. Cégünk kereskedelmi tevékenységet folytat a következő termékkörben:

  • üzemanyag és kenőolaj
  • üzemanyag telephelyre szállítása
  • Autofit gyorsszervíz

A régiónkban (észak - nyugat Magyarország) partnereink száma folyamatosan bővül, reméljük Ön is hamarosan közéjük fog tartozni.

2007. júliusában nyitottuk meg új logisztikai, gyorsszerviz és autómosó, valamint alkatrész és olajshop centrumunkat. Beszállítói partnereink olyan nagy múltú és nevű cégek, akik garanciát jelentenek a mindig azonos minőségre.

Célunk továbbra is partnereink bizalmát megtartani, az újakét megszerezni és hosszú távon együttműködni velük. Tekintse át szolgáltatásainkat, termékkínálatunkat, és válasszon az Ön igényeinek megfelelően!

 

Telephelyi árunk

Jelenleg a gázolaj telephelyi listaára: 378 Ft/liter

Tankoljon üzemanyag kútunkon!

Nyitva:H-P 07-19, SZ:7-12

Hírlevél